fredag 2 maj 2014

De små detaljerna



Go´morgon!

Klockan är 06.52 och det är "klämfredag".
Sol.
Termometern visar + 2 grader.

Det är så vackert att det nästan gör ont! Aldrig att ögat och själen vänjer sig vid den skönhet som Österlen bjuder när våren står i full blom och fast att jag har levt här i många år så existerar inte "hemmablind" i mig. Det är precis nu i dagarna som allt är som allra vackrast i det grönskande paradiset och det är omöjligt att se sig mätt på vad livet har att erbjuda, dessutom helt kostnadsfritt :)
Valborg slog alla rekord vad det gäller väderlek och vinden mojnade lämpligt fram emot kvällen. Familj, Släkt och Vänner träffades här hemma på ängen och njöt av brasans magiska eld, farlig och lockande på en och samma gång. Våren blev hälsad varmt välkommen och vi njöt!
Det nu som allt ska fångas i minsta detalj för underbart är väldigt kort. Den som söker kommer att finna och det är i de minsta detaljerna som förutsättningarna finns, de som tillsammans skapar den stora och fantastiska helheten. Naturen lär oss och om vi bara ger oss tid och möjlighet så förstår vi att se det som sker i det lilla, istället för att bara se på och konstatera. Det som sker nu är magiskt, det går väldigt snabbt så det gäller att stanna upp, vilket är en motsägelsefull och mycket ljuvlig verklighet :)
Naturens skönhet i all sin prakt, smärtsamt vackert.

Tillbakablick:
Mat smakar extra gott i det gröna.
Känsla av tacksamhet.
Guldblänk i havet.



Inga kommentarer: