torsdag 16 juni 2011

Igång (igen).


Go´morgon!

Klockan är 06.35 och det är torsdag.
Sol.
Termometern visar + 11 grader.






Utsikter för dagen:
Det är sannerligen inte lätt att disciplinera sig själv, att övervinna sin lättja och att plocka fram lusten till ansträngning och komma loss. Fy attan vad det kan bära emot!
Nu är vi hur som helst igång (igen).
Varje kväll efter att ha intagit diverse läckerheter från matbordet så snörar vi tvångsmässigt på oss gympaskorna, kopplar hundarna och ger oss ut i skogen. Den första biten är en något förvirrad "snusa- & kisserunda" för hundarna och när de är klara med den så ökar vi stegen och sätter fart framåt. Över stock och sten, upp och ner för backar och blicken stadigt riktad framåt. Väldigt bra för koordinationen! Jag har lärt att man ska gå så snabbt att man kan samtala med sin följeslagare utan att tappa andan och vi babblar gladeligen på om det ena och andra i guds fria natur. Om man pratar så kan dessutom vildsvinen höra att man är i deras hem och det är alltid en fördel :)
Nu börjar promenaderna att kännas relativt angenäma, vilket är en himla tur med tanke på ålder, blodtryck och alla de njutningar som sommarlivet har att bjuda. Det finns egentligen inget att välja på om alla dessa läckerheter ska in i munnen, utan det är bara att ge sig ut i naturen och röra rejält på fläsket.
Motionera mera!

I dag är det födelsedag! Grattis vår Kära, vi ses över jordgubbstårtan senare i dag :)

Tillbakablick på gårdagen:
En helt otrolig dag! LillaSyster kom in på den folkhögskola och konstutbildning som hon önskade och lilleBror fick ett av de arbete som han sökt! Grattis! Underbart!
Även jag fick en förfrågan som känns både rätt och spännande......
Nu är vi igång (igen).
Det var en överraskat härlig gårdag.

2 kommentarer:

ejsa sa...

Ett stort Grattis till LillaSyster.... Passar henne perfekt.

Rebecka sa...

Tack så mycket för uppvaktningen och för de fina presenterna :) Kramar Rebecka