lördag 21 maj 2011

Inget planerat.


Go´morgon!



Klockan är 06.43 och det är lördag.
Sol.
Termometern visar + 7 grader.


Utsikter för dagen:
En underbart ledig dag, en annorlunda och en relativt ovanlig dag.
Inget är planerat, ingen ska bli körd till någon, ingen har bjudit hem någon, vi har inga middagsgäster, inga förväntningar utan allt är bara oväntat lugnt för att vara en lördag i vår Familj.
Nu ska vi göra det som jag inbillar mig att "vanliga familjer" gör. Var och en ska sova så länge den vill och man äter frukost när man har lust eller hoppar över, tar en promenad med hunden och kombinerar det med dagens motionspass, handlar hem extra god mat till kvällen, går en runda på stan och köper något som någon absolut behöver, fixar en del med huset, tvättar en maskin tvätt, tvättar kanske bilen, tar en eftermiddagsfika i solen på ett fik eller i trädgården, ser lite på tv eller sätter på en dvd efter kvällsmaten och sjunker ihop i soffan fram emot kvällen.......en helt vanlig ledig lördag för många, men inte så väldigt vanlig för oss. I vår Familj råder hög aktivitetsnivå och många viljor :)
Hoppsan, här sitter jag och morgondrömmer......glömde att Mannen har jour denna helgen och en signal från mobilen i hans ficka kan förändra det mesta på en kort stund.
Nåväl, vi ska hur som helst låta dagen komma till oss och så får den flyta fram i den takt som det blir. Härligt!

Tillbakablick på gårdagen:
Såg en fantastisk utställning och är otroligt stolt över vår lillaSysters underbart vackra glasskålar och bilder, jättefint!
Gårdagen var en trevlig dag.

1 kommentar:

ejsa sa...

Grattulera till en vanlig familjelördag. Hoppas att det kommer flera. Njut