onsdag 26 maj 2010

Logistik



Go´morgon!








Klockan är 05.41 och det är onsdag.
Termometern visar + 6 grader.
Det är sol och det blåser.


Utsikter för dagen:
Maj månad är lika intensiv som alltid. Det är mängder med planering och logistik inför alla aktiviteter på alla håll och kanter.
Industrisemestern är ett minne blott, men Sveriges tjänstemän har fullt upp med allt som ska slutföras innan semestertider. Det blir mängder med arbetsmöte och alla i sista minuten eftersom kalendern redan är fullbokad.
Skolorna får hattifnatt och ska ut på den ena utfärden efter den andra och matsäckar ska packas, barn ska hämtas och lämnas på olika platser.
Studenter ska firas och presenter ska kluras ut och inhandlas. Fester ska planeras och trevliga fester väntar.
Trädgården exploderar i grönska och gräset ska klippas, kampen mot kirskålen är ständig och gräset mellan alla gångplattor måste förintas.
Liljekonvaljerna ska blomma till mors dag och syrenerna till skolavslutningen.....

Efter midsommar kommer den stora utandningen, det är äntligen sommar och sommarlov! Tiden då agendan blir gles och telefonsamtalen klingar ut i en välbehövlig paus.
Utandning........och sedan ska alla efterlängtade sommarfester organiseras och planeras, en semesterresa måste hinnas med och där emellan ska det hinnas jobbas.

Jag längtar efter sommarmorgnar i solen med en kopp kaffe och stilla tankar. Jag längtar efter solbränd hud, blonda lintottar och ett skimrande blått hav. Jag längtar efter att ta paus från alla måste.
Sommartider väntar. Det goda livet är på väg.

I dag ska våra tre Söner, lille Paco och jag åka till Malmö för att äta frukost med vår MammaMormor. Det är ett unikt tillfälle eftersom vi aldrig tidigare lyckats få loss en vardag för att göra något gemensamt. Mycket trevligt!

Tillbakablick på gårdagen:
Vi fick beröm i går, vi fick höra att det vi gör är mycket bra! Helt otroligt fantastiskt! Vår tillsynsmyndighet gav oss en eloge och det känns mer än underbart. Vi är bekräftade, vi vet att det vi gör för andra håller god kvalité. Jag är så himla nöjd och glad över detta uttalande. Vi är inte bortskämda med att få beröm. I vår yrkesgrupp är det inte vanligt med positiv feedback från makthavarna. Detta känns så otroligt skönt!
StoreBror fick jobbet han sökte och kan nu titulera sig marknads- och försäljningschef på ett spännande företag i Köpenhamn, stort grattis!!!
Det var en ansträngande och mycket bra dag.


3 kommentarer:

ejsa sa...

Stort Grattis till Storebror, men hur gick det för lillebror? Ha en trevlig dag i Malmö...:-)

Anonym sa...

Jag (storebror) ska arbeta för Lantz i Köpenhamn http://www.lantz.dk/

Lantz tillverkar ekologisk och spännande pasta. Vi har även en bröd produktion samt fest lokaler och catering.

Mitt jobb blir att utveckla och säkra växt i företaget. Genom utveckla och exekvera korrekt kund strategi.

Men det känns helt rätt för mig att komma tillbaka till matvärlden och få arbeta med högt kvalitet tänkande, spännande produkter och trevliga människor.

Men först ska jag njuta sommaren!!!

Anonym sa...

Storebror! Det låter härligt.

Och Vilken vår för hela familjen! Nya liv nya möjligheter. ..och välförtjänt uppmärksamhet för allt ni har åstadkommit under många år! Ni är helt fantastiska!

Eran

Timus